Welkom!

Je bent aan het snuffelen op de site van het Koning Willem ll College.

Als leerling van groep 8 of van groep 7 ben je nu dus bezig met de vraag “Welke school wordt het straks?” Dat is heel verstandig, want het is nog helemaal niet zo gemakkelijk om díe school te kiezen die het beste past bij jouw mogelijkheden en bij jouw persoonlijkheid.

Bekijk de site van onze school maar goed. Je zult zien dat we voor jou de belangrijkste zaken over de brugklas en de school overzichtelijk hebben geordend. Natuurlijk is er ook de speciale brochure ‘Waarin ben jij koning’. Voor je ouder(s)/verzorger(s) is het fijn dat er ook linkjes naar onze schoolgids zijn gemaakt. Daarin staat alle informatie nog veel uitgebreider.

Kijk ook eens op onze Facebookpagina en op Instagram. Je kunt daar van alles vinden over bijzondere activiteiten van de leerlingen en van de school.

Maar een site is maar een site. Veel beter is het om de school écht te beleven en dat kun je op 29 november tijdens onze infoavond over de ‘Plusprofielen’ en natuurlijk ook op onze Open Dag op 29 januari. Zit je in groep 7 of in groep 8? Dan ben je op beide momenten welkom!

Zit je in groep 8, dan mag je in het najaar al meedoen aan onze ‘snuffel3daagse’. Je kunt daarover lezen onder het kopje ‘snuffel3daagse’.

Heel veel succes met de zoektocht naar de beste school voor jou. Natuurlijk vinden wij het leuk als we jou als brugklasser na de zomervakantie mogen begroeten op het Koning Willem ll College!


Koning Willem II College Tatraweg 80 5022 DS Tilburg T 013-543 66 31 F 013-535 24 65 info@willem2.nl