Vacatures

Hieronder vindt u de vacatures binnen de Stichting Voortgezet Onderwijs Tilburg (SOVOT). De Stichting omvat de scholen voor openbaar onderwijs in Tilburg, het Beatrixcollege en het Reeshofcollege in de Reeshof en het Koning Willem II College in Tilburg-zuid.

 

Vacature
Naamloos document

Ben jij een economisch talent?

Heb je enig idee hoe de financiële toekomst eruitziet? Wij ook niet. Toch gaan we onze leerlingen voorbereiden op het leven straks, ná het Beatrix College. Hier doen leerlingen onmisbare kennis en ervaringen op voor de toekomst. Dat nemen we bij het Beatrix College heel serieus: als wij ons werk niet naar behoren doen, krijgen leerlingen geen eerlijke start.

‘’Papa,  waarom krijg ik geen Iphone 8 voor mijn verjaardag?’’
Kinderen geven het geld van hun ouders soms wel tien keer uit. Als onze nieuwe

docent economie 1e graads

maakt jou dit niks uit. Onze leerlingen zoeken een nieuwe gids die hun wegwijs kan maken in de wereld vol schaarste, begrotingen, rentepercentages en dat geldbomen echt niet bestaan!

Maar wat voor iemand past nou bij ons?

Jij kan lesstof op een verfrissende, uitdagende en enthousiaste manier overbrengen aan leerlingen in het derde leerjaar. Jij wilt en kan per 1 februari 2019 beginnen voor een benoemingsomvang van 0,4 fte (10 lesuren) tot en met 31 juli 2019.

 

Durf jij het aan om de generatie van morgen klaar te stomen voor de economische toekomst? 

Stuur dan jouw sollicitatiebrief met curriculum vitae naar w.vpelt@sovot.nl . Dit mag je doen ter attentie van mevrouw W.H. van Noort, rector, onder vermelding van: ‘sollicitatie docent economie’.

Als je nog vragen hebt over de vacature, bel dan met Eric Geurts, directeur bedrijfsvoering van het Beatrix College, te bereiken op telefoonnummer 013-5711725.  

 

Vacature
Naamloos document

In verband met zwangerschapsverlof is het Reeshof College per 1 januari 2019 op zoek naar een

schooldecaan.

De school:

Het Reeshof College is een school voor alle niveaus van het vmbo. En staat midden in de maatschappij. In de wijk de Reeshof, zijn omgeving en de regio Tilburg. Onze samenleving is divers. Op onze school is iedereen welkom. Een school waar mensen ondanks de verschillen respectvol met elkaar omgaan.
Onze leerlingen voelen zich merkbaar verantwoordelijk voor hun leefomgeving in en buiten de school. Het Reeshof College is een plek waar zij trots op zijn en waar ze met plezier naartoe gaan.

De functie:

De schooldecaan draagt zorg voor de begeleiding en advisering van leerlingen met betrekking tot hun (school)loopbaan. Je bent communicatief sterk, hebt commitment naar de organisatie en de leerlingen, kunt samenwerken met verschillende partijen, en toont graag initiatief.

Kenmerken:

  • Een tijdelijke aanstelling van 01-01-2019 tot 01-06-2019  van 0,8 FTE;
  • Ingangsdatum: 01.01-2019
  • Naast een marktconform salaris bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

U solliciteert bij SOVOT.

Voor meer informatie kunt u bellen met de heer Esger van Baest, directeur Reeshof College bereikbaar op tel: 013-5784770.

Heeft u belangstelling voor deze vacature dan nodigen wij u uit om uw motivatiebrief met CV z.s.m. te mailen aan evbaest@reeshofcollege.nl

 

Vacature
Naamloos document

wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor het vak Mens en Natuur.

DOCENT MENS en NATUUR, 2e gr

Kenmerken:

  • een tijdelijke aanstelling, ter vervanging.
  • ingangsdatum 1 januari 2019 t/m 20 april 2019.
  • aanstelling voor 0,6 fte.

 

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Esger van Baest, directeur Reeshof College, telefonisch te bereiken op nr. 013 - 5784770.

U kunt uw sollicitatiebrief met Curriculum Vitae tot 30 september 2018 mailen naar evbaest@reeshofcollege.nl,

Meer informatie over de school vindt u op: www.reeshofcollege.nl

 


Koning Willem II College Tatraweg 80 5022 DS Tilburg T 013-543 66 31 F 013-535 24 65 info@willem2.nl