Vacatures

Hieronder vindt u de vacatures binnen de Stichting Voortgezet Onderwijs Tilburg (SOVOT). De Stichting omvat de scholen voor openbaar onderwijs in Tilburg, het Beatrixcollege en het Reeshofcollege in de Reeshof en het Koning Willem II College in Tilburg-zuid.

 

Vacature
Naamloos document
willem2.nl

Met ingang van het nieuwe schooljaar 2018/2019 ontstaat een vacature voor een enthousiaste

 

Docent scheikunde 1e graads

Kenmerken:

  • een benoemingsomvang van 0,80 Fte;
  • naast scheikunde, wordt een klein deel van de lessen gegeven in het vak NLT (Natuur, Leven en Techniek);
  • een tijdelijke aanstelling voor een jaar met uitzicht op vast;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden

 

Zij-instromers met een academische achtergrond in de chemie/scheikunde met een ambitie als leraar, worden ook uitgenodigd om te solliciteren.

 

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Ruben Koeweiden, directeur bovenbouw binnen het Koning Willem ll College, telefonisch te bereiken op nr. 013 – 543 66 31.

U kunt uw sollicitatiebrief met curriculum vitae tot 14 juni 2018 mailen naar l.boshuizen@sovot.nl ter attentie van de directie, onder vermelding van: 'docent Scheikunde 1e graads'. De gesprekken zullen plaatsvinden in week 25/26.
Meer informatie over de school: www.willem2.nl

 

 

Vacature
Naamloos document

Per 1 augustus 2018 ontstaat een vacature voor een deskundige

Applicatiebeheerder Magister m/v


Dienstverband:

Het betreft een aanstelling van 0,7 – 0,8 Fte voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vaste aanstelling bij een goede beoordeling na een jaar.

De functie:

Als applicatiebeheerder draag je in eerste instantie zorg voor de ontwikkeling en het applicatiebeheer van het schooladministratiepakket Magister. Daarnaast ondersteun je als applicatiebeheerder de andere voorkomende pakketten, w.o. Wolf, Elvy, Sumatra en/of Exact. De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen de afdeling ICT van het Beatrix College.

Functieprofiel:

Je hebt een opleiding afgerond op het gebied van applicatiebeheer, bedrijfskundige informatica of vergelijkbaar. Je hebt enkele jaren ervaring opgedaan in een soortgelijke functie, bij voorkeur binnen een onderwijsinstelling. Je hebt ruime ervaring met- en goede kennis van het schooladministratiepakket Magister. Kennis van Wolf, Elvy, Sumatra en/of Exact is een pré. Je bent vaardig in het beoordelen van gebruikerswensen en het vertalen hiervan in eventuele programmawijzigingen en applicaties. Je staat voor kwaliteit in je werk en kunt aantoonbaar goed samenwerken met verschillende (groepen) mensen. Je bent integer, werkt hard en met succes.

Arbeidsvoorwaarden:

De functie is ingedeeld in schaal 7 (CAO VO). Dit is bij een fulltime aanstelling min. € 1.878,- bruto en max. € 2.830,- bruto, exclusief vakantietoeslag en (extra)eindejaarsuitkering. Daarnaast heeft de school prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen en sollicitatie:

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de heer Eric Geurts op tel.nr. 013-5711725. Je brief met CV kun je ter attentie van de directie mailen aan: l.boshuizen@sovot.nl. Sluitingstermijn voor reacties is 14 juni 2018. Gesprekken worden gepland in week 25/26.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

Vacature
Naamloos document

Met ingang van 1 augustus 2018 ontstaat binnen het Beatrix College een vacature voor een vakbekwame en enthousiaste

 

DOCENT ENGELS, 1E GRAAD

Kenmerken:

  • een reguliere aanstelling van 0,80 tot 1,0 fte ;
  • het eerste jaar is tijdelijk met uitzicht op een vaste aanstelling bij een goede beoordeling;
  • naast lessen bovenbouw worden er ook lessen binnen het Tweetalig Atheneum gegeven;
  • naast een marktconform salaris bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met de heer Eric Geurts, directeur bedrijfsvoering van het Beatrix College, te bereiken op telefoonnummer 013 -571 17 25. U kunt uw sollicitatiebrief met Curriculum Vitae tot 21 juni 2018 mailen naar l.boshuizen@sovot.nl, ter attentie van mevrouw W.van Noort MSc, rector, onder vermelding van: ‘sollicitatie docent Engels 1e graad. Meer informatie over de school vindt u op: www.beatrixcollege.nl

 

 

Vacature
Naamloos document

Met ingang van 1 augustus 2018 ontstaat binnen het Beatrix College een vacature voor een vakbekwame en enthousiaste

 

DOCENT ECONOMIE, 2E GRAADS

Kenmerken:

  • een tijdelijke aanstelling wegens vervanging ziekte van ca. 0,7 fte ;
  • naast een marktconform salaris bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met de heer Eric Geurts, directeur bedrijfsvoering van het Beatrix College, te bereiken op telefoonnummer 013 - 571 17 25. U kunt uw sollicitatiebrief met curriculum vitae tot 21 juni 2018 mailen naar l.boshuizen@sovot.nl, ter attentie van mevrouw W. van Noort MSc, rector, onder vermelding van: 'sollicitatie docent economie 2e graads'. Meer informatie over de school vindt u op: www.beatrixcollege.nl

 

 


Koning Willem II College Tatraweg 80 5022 DS Tilburg T 013-543 66 31 F 013-535 24 65 info@willem2.nl