Examentraining op het Koning Willem II College

Het examenjaar is voor leerlingen én hun ouders vaak een spannende periode. Er komt veel op uw kind af en de druk is hoog. Graag bieden wij uw zoon/dochter daarom de mogelijkheid om ter voorbereiding op de (school)examens een examentraining te volgen. We zijn, net als voorgaande jaren, een samenwerking aangegaan met Lyceo. Dit zorgt ervoor dat de examentrainingen plaatsvinden in de buurt, namelijk op de locatie van het Beatrix College en worden aangeboden tegen een gereduceerd tarief.

Lyceo examentraining: zelfvertrouwen en zekerheid

De examentraining van Lyceo zorgt ervoor dat uw zoon/dochter optimaal wordt voorbereid op de examens. Alle stof wordt herhaald en er wordt samen met uw zoon/dochter gekeken naar de onderdelen waar hij/zij moeite mee heeft. Met een Lyceo Examentraining gaat uw kind vol vertrouwen het examen in.

Bewezen effectief voor alle vakken en alle niveaus

Als enige aanbieder in Nederland laat Lyceo het effect van de examentrainingen wetenschappelijk toetsen door een onafhankelijke partij: SEO Economisch Onderzoek, gelieerd aan de Universiteit van Amsterdam. Leerlingen die een examentraining van Lyceo hebben gevolgd scoren gemiddeld 0,9 punt hoger op het eindexamen.

Onafhankelijke methode en lesmateriaal

Lyceo werkt met eigen ontwikkeld lesmateriaal dat elk jaar, in samenwerking met hogescholen en universiteiten, geheel wordt vernieuwd en aangepast.

Direct inschrijven

De examentrainingen vinden plaats op 25&26 april 2020, 29&30 april 2020 en 1&2 mei 2020. Een examentraining duurt 2 dagen. Inschrijven voor één of meerdere examentrainingen kan via www.lyceo.nl/kwiicollege of onderstaande button. Dankzij het gereduceerde tarief kan uw zoon/dochter een havo/vwo examentraining volgen voor 180 euro en een vmbo examentraining voor 155 euro. Wij raden u van harte aan niet te lang te wachten met inschrijven zodat u verzekerd bent van een plek.

 Koning Willem II College Tatraweg 80 5022 DS Tilburg T 013-543 66 31 F 013-535 24 65 info@willem2.nl